Cea mai mare intalnire a Romaniei din domeniul energiei eoliene


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Cea mai mare intalnire a Romaniei din domeniul energiei eoliene


Energiile regenerabile pot scoate Romania din criza financiara? RENEXPO South-East Europe 2010, 24 - 26 noiembrie 2010, Sala Palatului, Bucuresti.

reeco Cu o capacitate de 14.000 MW, Romania are cel mai mare potential de energie eoliana din Europa de sud-est, timp ce doar 14MW sunt instalati. De ce sa nu se foloseasca aceasta energie pentru a scoate Romania din criza? Organizatorul german de targuri si conferinte, REECO, cu o experienta de 10 ani in acest domeniu, va organiza cea de a treia editie a RENEXPO® South-East Europe, la Sala Palatului din Bucuresti in perioada 24 – 26.11.2010. Evenimentul de anul acesta va creea un punct de intalnire cu expozanti, vorbitori si participanti renumiti din domeniul energiei eoliene!

Au fost luate numeroase initiative in ultimii ani pentru dezvoltarea pietei de energie regenerabila in Romania. In ceea ce priveste energia eoliana, cel mai mare parc de energie eoliana de pe uscat din Europa a inceput productia de energie la Fantanele. Energiile regenerabile sunt sustinute si de sistemul financiar; Banca Comerciala Romana manifesta interes stragic pentru acest sector.

Institutul National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie (IRE) arata intr-un studiu realizat ca sectorul de energia eoliana in Romania poate contribui cu 13 TWh la veniturile totale pana in 2020.
Se zvoneste ca Transelectrica planifica deja exportul surplusului de energie electrica prin conducte speciale prin Marea Neagra in Turcia. Electrica planifica investitii in energie eoliana, potrivit "Ziarul Financiar". Trei parcuri eoliene sunt prevazute cu o capacitate de 50MW fiecare. Asociatia Romana pentru Energiei Eoliana - RWEA, prevede ca se vor instala turbine eoliene puternice pana in 2013: “Romania va deveni principalul actor in sud-estul Europei in urmatorii trei ani, in ceea ce priveste energia eoliana. (...) Toate aceste proiecte in energiei eoliana ar putea crea pana la 5000 de locuri de munca.”, a afirmat Ionel David de la RWEA in Curierul National.

Prin dezvoltarea rapida a domeniului de energie regenerabila se deschide o oportunitate noua companiilor de productie atat nationali cat si internationali. (Potrivit German Trade and Invest). Pentru a sustine dezvoltarea pietei de energie regenerabila in Romania, organizatorul international de targuri si conferinte, REECO, va organiza cel mai mare punct de intalnire in domeniul energiei eoliene din Romania, in cadrul evenimentului RENEXPO South-East Europe, 24 – 26 noiembrie 2010, la Sala Palatului din Bucuresti.

Cele mai mari companii ca: ENERCON GmbH, GAMESA, Global Wind Power si altii, si-au asigurat deja standul in Parcul Eolian, un loc special expozantilor din sectorul de energie eoliana. A III-a Conferinta Internationala – Energia Eoliana in Romania creeaza cel mai important punct de intalnire pentru specialisti din domeniul energiei eoliene din Romania.

Sursa: renexpo-bucharest.com

Comenteaza aici
 
28/09/2010 - Acest articol a fost citit de 2976 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 52 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Cea de-a treia editie a campaniei Marea...
Care sunt cele mai mari 20 de parcuri eoliene...
Forclum ofera o solutie de economisire de...
Romanii vor putea vinde energie verde produsa...
Economisiti captand energia solara si...
Stirile urmatoare
GE instaleaza turbine eoliene in Polonia
Lampi stradale ce functioneaza cu energie solara
Cum va bate vantul in urmatorii 10 ani
Cum ajuta parcurile eoliene si alte afaceri sa...
GE a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric