GE instaleaza turbine eoliene in Polonia


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

GE instaleaza turbine eoliene in Polonia


Gigantul General Electric, prezent si pe piata romaneasca, a furnizat 21 de turbine eoliene companiei de energie E.ON, care vor produce energie verde de peste 50 de megawati.

General_electric

"Proiectul marcheaza debutul comercial al tehnologiei eoliene GE in Polonia. [...] Avand in vedere marele potential eolian si suprafetele agricole extinse, tehnologia eoliana va juca un rol-cheie si va contribui la indeplinirea obiectivului Poloniei de a avea un procent de 15% din totalul energiei obtinut din resurse regenerabile", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie, potrivit Wall-Street.

Turbinele eoliene vor genera energie electrica pentru o companie afiliata E.ON, din cele sapte locatii diferite din regiunea Wielkopolska unde sunt amplasate. Acestea sunt prevazute cu un rotor cu diametrul de 100 de metri si reprezinta cea mai avansata tehnologie marca GE pentru generarea de energie electrica.

Aproape 200 de turbine de tip 2,5-100 (cele folosite in Polonia - n. red.) au fost expediate in principal in tari europene ca Romania, Franta, Olanda, Turcia, Germania, Belgia, Spania si Italia, insumand peste un milion de euro de functionare. In prezent, peste 14.000 de astfel de turbine eoliene au fost instalate in toata lumea, scrie Wall-Street.

GE este o companie globala cu activitati in sectorul infrastructurii, al serviciilor si al media, producand de la motoare de aeronave, pana la echipamente medicale si programe de televiziune. GE este prezenta in peste 100 de tari in Romania, inclusiv Romania, si are aproximativ 300.000 de angajati la nivel mondial.

Sursa: Wall-Street

Comenteaza aici

 
12/10/2010 - Acest articol a fost citit de 2983 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Cea mai mare intalnire a Romaniei din domeniul...
Cea de-a treia editie a campaniei Marea...
Care sunt cele mai mari 20 de parcuri eoliene...
Forclum ofera o solutie de economisire de...
Romanii vor putea vinde energie verde produsa...
Stirile urmatoare
Lampi stradale ce functioneaza cu energie solara
Cum va bate vantul in urmatorii 10 ani
Cum ajuta parcurile eoliene si alte afaceri sa...
GE a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze...
Putem folosi energia gratis?
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric