General Electric, rezultate financiare foarte bune in trimestrul II in 2011


ghidelectric.ro
Joi, 25 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

General Electric, rezultate financiare foarte bune in trimestrul II in 2011


GE a anuntat castiguri operationale solide din continuarea operatiunilor in cel de-al doilea trimestru din 2011 in valoare de 3,7 miliarde USD, in crestere cu 18% fata de al doilea trimestru din 2010.

General_electric

Veniturile pe trimestru s-au ridicat la 35,6 miliarde USD, in scadere cu 4% fata de anul trecut, in principal datorita absentei veniturilor NBCU dupa vanzarea pachetului majoritar al GE catre Comcast. Daca se exclude acest impact, veniturile au crescut cu 7%, potrivit Smart Financial.

„Prin aceasta crestere de doua cifre a castigurilor din al cincilea trimestru consecutiv, ne mentinem operatiunile intr-un mediu volatil,” a declarat Jeff Immelt, Presedinte si CEO al GE. „Am anuntat o crestere generala solida de 18% a castigurilor operationale, beneficiind de contributii solide din partea GE Capital, Healthcare, Transportation, Aviation si Oil & Gas. Valoarea comenzilor in curs ale GE a crescut la o cifra record de 189 miliarde USD. Numarul total al comenzilor din infrastructura a crescut cu 24%, reflectand o consolidare clara a comenzilor de echipamente, in crestere cu 33%, si a comenzilor de servicii, in crestere cu 16%.”

Veniturile internationale de pe segmentul industrial (fara NBCU) s-au ridicat la 13,4 miliarde USD, in crestere cu 23%, reprezentand 59% din veniturile industriale totale. Veniturile GE pentru segmentele industriale s-au accelerat in regiunile aflate in crestere, inregistrandu-se cresteri de doua cifre in India, China, Asia de Sud-Est, Africa, Rusia, Australia, Canada si America Latina.

Sursa: Smart Financial

Comenteaza aici

 
02/08/2011 - Acest articol a fost citit de 2128 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 22 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Electrica va produce energie verde incepand cu...
CEZ va investi 30 mil. euro pentru reabilitarea...
Electromagnetica, companie romaneasca...
Ambasadorul SUA: Romania trebuie sa...
Hidroelectrica a inaugurat Hidrocentrala...
Stirile urmatoare
Pretul energiei electrice ar putea creste in...
Am exportat mai multa energie electrica
Consumul de energie electrica a crescut cu 4,3%
O noua taxa in factura de energie electrica
Statia de transformare de la Dorohoi a fost...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric