EnergoBit ESCO a castigat premiul 'Programul de eficienta energetica al anului'


ghidelectric.ro
, 1 Octombrie 2023
Ne gasiti si pe:            

EnergoBit ESCO a castigat premiul 'Programul de eficienta energetica al anului'


EnergoBit ESCO a castigat premiul 'Programul de eficienta energetica al anului' la ROMANIAN ENERGY AWARDS 2012.

EnergoBit ESCO

Cel mai dinamic sector economic pe plan national in 2011, sectorul energetic, si-a premiat personalitatile si companiile active in domeniul energiei conventionale si regenerabile din Romania, in cadrul Romanian Energy Awards 2012. Evenimentul, aflat la prima sa editie, a fost organizat de The Diplomat-Bucharest la inceputul lunii aprilie, gala de excelena fiind gazduita de Crowne Plaza Hotel in Bucuresti.

La premiere au participat peste 150 de persoane – reprezentanti ai autoritatilor, producatorilor de energie, furnizorilor de echipamente, avocatilor si ai institutiilor finantatoare, manifestarea desfasurandu-se sub egida Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, in parteneriat cu ANRE, Transelectrica, ACUE, Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei si RWEA.
 
EnergoBit ESCO a fost distinsa cu premiul "Programul de eficienta energetica a anului" din cadrul sectiunii „Programe  Remarcabile", sectiune ce cuprinde programele, initiativele si achizitiile deosebite in segmentul energetic.

„Este o recunoastere a eforturilor si demersurilor incepute de EnergoBit in domeniul eficientei energetice inca din anii '90. Parteneriatul incheiat cu BERD in 2011 reprezinta o confirmare a increderii acordate EnergoBit in programul sau de derulare a proiectelor de tip ESCO in Romania”  ( Tudor Socea – Director Executiv EnergoBit ESCO).

EnergoBit ESCO, membra a Grupului EnergoBit, este o companie de servicii energetice avand ca obiectiv major implementarea de proiecte cu scopul de a reduce consumurile cu energia si implicit costurile energetice.


Proiectele se adreseaza atat sectorului public (iluminat public stradal, unitati de sanatate publica, de invatamant, sport si cultura, sedii ale unitatilor administrative, facilitati de productie agent termic), cat si  sectorului privat (orientare cu precadere asupra sectorului industrial).


In cadrul proiectelor, compania asigura managementul, instalarea si operarea instalatiilor, inclusiv finantarea proiectului, din surse proprii, urmand ca investitia sa fie recuperata din economiile energetice obtinute. Particularitatea acestor tipuri de proiecte consta in faptul ca beneficiarii finali se vor bucura de o instalatie energetica modernizata, in conditiile unor costuri de investitie zero. Pe durata contractului, costurile anuale de functionare cu energia nu vor depasi valorile inregistrate pana la momentul implementarii proiectului ci, dimpotriva, pot scadea. Mai mult, la finalul contractului investitia efectuata  este transferata gratuit catre beneficiar.
 

In prezent, EnergoBit ESCO are in faza de dezvoltare un numar de 14 proiecte, ce implica un necesar de investitii de 17.5 milioane euro. Din aceasta valoare, ponderea cea mai mare o au proiectele de cogenerare in industrie si cele de modernizare a sistemelor de iluminat public.
 

Pentru derularea proiectelor de eficienta energetica, compania a incheiat in 2011 un parteneriat cu BERD, prin care a contractat un credit specializat de 10 milioane EUR, o alta parte din finantarea proiectelor fiind sustinuta din fonduri proprii. 

 
07/05/2012 - Acest articol a fost citit de 2560 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 64 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Ghidelectric.ro se pregateste de relansare
Schrack Technik Romania trece de pragul de 6...
REACT- Sistem integrat pentru monitorizare...
Electrica SA Bucuresti va disparea de pe piata...
Forumul International de Energie
Stirile urmatoare
Transelectrica a pus in functiune o noua statie...
Eurovial: Expozitie Electrica Demonstrativa
Scumpiri la gaze si energie electrica
Emerson Open Doors Day
Syscom 18 a primit codul NATO de agent economic
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | essalian.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric