Aur pentru Romania la Festivalul de Robotica din Coreea de Sud


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Aur pentru Romania la Festivalul de Robotica din Coreea de Sud


Sase tineri talentati din Romania au castigat medalia de aur la Festivalul de Robotica First Tech Challenge, ce a avut loc la Seul, in Coreea de Sud, luna trecuta.

autovortex

Sase elevi de la liceul Tudor Vianu, din Bucuresti, au cucerit lumea cu robotii lor! Echipa Autovortex a castigat medalia de aur la Festivalul de Robotica First Tech Challenge din Coreea de Sud. Robotii lor care aduna cuburi si bile, se catara pe pante abrupte si le plaseaza cu precizie in diferite recipiente au fost mai buni decat cei construiti de 600 de echipe din Asia.


Din clubul Autovortex fac parte: Ducu Andrei, Edi Diaconescu, Rares Badici – elevi la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, Diana Zlotea, eleva la Scoala Americana Internationala, Ion Rares, elev la Colegiul National Gheorghe Lazar si Andrei Preda, elev in clasa VIII-A la Scoala Generala 198, Bucuresti.


Clubul Autovortex a fost fondat in urma cu patru ani, de profesorul Ionut Panea, si a obtinut pana acum nenumarate premii la concursuri nationale si internationale. Dintre acestea amintim: locul 2 FTC Rusia, locul 2 FTC Cehia, locul 1 FTC Germania, locul 1 FTC Olanda, locul 1 FTC Franta, locul 3 pe natiuni la campionatul mondial de robotica FTC SUA, locul 1 la standardele Liceu, Gimnaziu si Creativitate- WRO regional Romania si locul 1 la standardele Liceu, Gimnaziu si Creativitate- WRO national Romania.


„Am fost in Coreea, in Rusia, in Germania, in Olanda, in Franta. Momentan am cam ingenuncheat toata Europa si tinta noastra este America, la Campionatul Mondial. (…) Deja am inceput un program pilot cu o echipa de copii din Racari. Cu piese de la noi ii aruncam in competitie in Germania. Si, daca experimentul functioneaza, am vrea sa il extindem pe plan national, sa facem un centru de robotica in orasele mari”, a declarat profesorul Ionut Panea, potrivit digi24.ro.


In perioada urmatoare, clubul de robotica Autovortex intentioneaza sa participe la sesiunea de calificari de la Soci, unde se va prezenta cu trei echipe de la liceul Tudor Vianu, din Bucuresti. Castigatorul acestei sesiuni va participa la Campionatul Mondial, ce se va desfasura in SUA.

 
09/02/2016 - Acest articol a fost citit de 2827 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 5 (data de 37 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Club Inventica"
Stirile anterioare
Robotul subacvatic care se alimenteaza de la soare
Inventii realizate de femei care au schimbat lumea
Concurs de roboti subacvatici
Se infiinteaza Liga Inventatorilor din Romania
Chinezii au adoptat un mod inedit de prelevare...
Stirile urmatoare
ABB acorda un premiu onorific pentru cercetare...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric