Eplan: Sub stindardul `inginerie eficienta`


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Eplan: Sub stindardul `inginerie eficienta`


In timpul targului Hannover Messe, din 25 pana in 29 Aprilie, Eplan Software & Service va prezenta solutii inovatoare pentru mai multa eficienta in inginerie.

eplan software

Subiectul central al prezentarii din acest an este “House of Mechatronics,” cu premiera unei solutii inovatoare dezvoltata in comun cu Cideon. Elementele tehnologice aditionale importante includ Aplicatia Smart Wiring, pentru cablarea dulapurilor de comanda si o noua era a Eplan Data Portal. Eplan va prezenta in Hanovra in patru standuri - inclusiv in contextul Industry 4.0 in Hala 8.

Monheim, Germania, 16 Martie 2016 – Eplan, cu sediul central in Monheim, va prezenta inovatii fascinante in ingineria mecatronica la standul sau principal, care acopera aproximativ 400 de metri patrati in Hala 6. Conceptul “House of Mechatronics” nu este singurul subiect care este prezentat la standul din cadrul targului – tehnologic vorbind, Eplan, furnizorul de solutii, va prezenta de asemenea o dezvoltare noua inovatoare in colaborare cu afiliatul sau Cideon. Aceasta solutie mecatronica exceptionala va fi dezvaluita cu ocazia premierei sale din cadrul Hannover Messe.

Elemente tehnologice aditionale importante in Hanovra includ imbunatatiri alePlatformei EPLAN Versiunea 2.6, priviri in noua era a Data Portal si Aplicatia Smart Wiring pentru cablarea simpla a dulapurilor de comanda. Mai mult, in centrul prezentarii de la targ va fi conceptul Eplan Experience, care cu cele opt campuri de actiune ale sale ofera suport puternic pentru optimizarea proceselor din inginerie.

Numeroase delegatii dintr-o larga varietate de tari vor putea experimenta la stand prezentari live in limbile lor materne.Mai mult decat atat, consultanti si angajati din vanzari din Eplan USA vor fi acolo pentru a asista in special si in mod individual partile interesate din tara partener oficial din acest an, Statele Unite.

“Smart Engineering and Production 4.0”

Conceptele Industry 4.0 sunt prezentate ca si parte a programului in Hala 8. Eplan prezinta aceasta gama de subiecte in doua zone separate.Sub motto-ul “Smart Engineering and Production 4.0,” partenerii de tehnologie Eplan, Rittal si Phoenix Contact vor prezenta integrarea verticala completa a datelor de produs si datelor de inginerie pentru al doilea an consecutiv. In cadrul standului, masurand 210 metri patrati, vizitatorii pot descoperi abordari ale solutiei pentru fabricarea inteligenta in contextul Industry 4.0. Subiecte centrale ale lantului valoric integrat sunt extinse in acest an cu noi concepte bazate pe date digitale ale articolelor, descrieri standardizate ale datelor de produs de-a lungul ciclului de viata a produsului, activitati din cadrul ariei de subiecte legate de racirea optimizata a tablourilor si concepte inovatoare  pentru certificarea digitala a sistemelor de comutare. Subiectul PLM/PDM este din ce in ce mai mult in prim plan ca si element structural central al unui proces digitalizat complet.

Eplan este reprezentat suplimentar ca si parte a SmartFactory KL in Hala 8, unde compania este autoritatea de inginerie centrala, sprijinind vizualizarea si intretinerea, ca parte a operatiunilor. Datele masinii pot fi schimbate prin intermediul OPC UA – oferind securitate pentru datele de proiect. O conexiune intre panouri si hardware este creata prin intermediul aplicatiei Eplan View permitand tehnologia scenariilor eficiente in service si intretinere.

Exista de asemenea o prezentare EPLAN complexa la standul Rittal din Hala 11. Subiectele care sunt prezentate includ lantul valoric integrat, care joaca un rol decisiv, precum si Aplicatia Smart Wiring – noul software pentru cablarea facila a dulapurilor de comanda. 
11/04/2016 - Acest articol a fost citit de 2190 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 17 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "EPLAN"
Stirile anterioare
Primul targ virtual - un succes total
Gestionarea utilizatorilor in platforma EPLAN
EPLAN Harness proD ľ Ingineria eficienta a...
EPLAN Experience ľ Poarta dumneavoastra catre...
EPLAN Experience: un nou program de conducere...
Stirile urmatoare
Modelarea virtuala detaliata a tablourilor cu...
EPLAN PrePlanning ľ Solutia completa pentru...
Beneficiati la maxim de capacitatile platformei...
Sfaturi utile si trucuri in utilizarea...
Intrebari si probleme uzuale intalnite de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric