Colectare deseuri electrice Craiova


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Colectare deseuri electrice Craiova


In Craiova se va desfasura, sambata, o noua campanie de colectare a deseurilor electrice

Ecologie Craiova Primaria Municipiului Craiova, prin Serviciul Public de Salubritate, impreuna cu firme autorizate sa colecteze aceste deseuri organizeaza aceasta campanie dupa urmatorul program:

- intre orele 8.00-10.00 – detinatorii de DEE-uri care locuiesc la bloc le vor depozita langa platformele gospodaresti, iar cei care locuiesc la casa le vor depozita in fata portii;

- dupa ora 10.00 va avea loc colectarea si transportul deseurilor catre centrele de colectare.

La numarul de telefon 0251/422 733 – dispeceratul Serviciului Public de Salubritate Craiova, vor fi preluate apelurile varstnicilor si ale persoanelor cu probleme de sanatate, care nu se pot deplasa in vederea depunerii deseurilor la punctele mai sus mentionate.

Conform prevederilor Ordinului nr.2/2004 cu modificarile si completarile ulterioare, transportul deseurilor de la detinator la centrele de colectare se va realiza pe baza formularelor de incarcare/descarcare si expeditie/transport, formulare ce vor fi completate de catre generatori.

In noiembrie 2007, in Romania a demarat campania nationala de colectare a Deseurilor Electrice si Electronice (DEE). In actiunile de colectare desfasurate la nivelul municipiului Craiova, pana in prezent au fost colectate 22,245 tone de DEE.

Conform  H.G. nr. 448/2005, pana la 31 decembrie 2008, rata medie anuala de colectare selectiva de Deseuri Electrice si Electronice (DEE) pe cap de locuitor provenite de la gospodariile particulare este de 4 kg.


Sursa: Agentia Independenta de presa Amos News
 
25/07/2008 - Acest articol a fost citit de 4348 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 92 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Potentialul eolian al Dobrogei
Eticheta verde
Energia eoliana germana
Electricitate din surse regenerabile la Petrom
Campania Ziua Verde in orasul tau!
Stirile urmatoare
Colectare de aparatura electrocasnica Sector 2,...
Infiintarea Agentiei de Eficienta Energetica si...
Reciclare telefoane uzate
Ajutor de stat pentru investitii in energie verde
Energia alternativa chineza
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric