Ministrul Comanescu a plecat intr-un turneu "energetic"


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Ministrul Comanescu a plecat intr-un turneu "energetic"


Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, efectueaya un turneu diplomatic in Caucazul de Sud, Asia Centrala si Turcia, in perioada 14-20 noiembrie 2008.

Turneul va avea o importanta componenta economica, ministrul de Externe fiind insotit de reprezentanti ai institutiilor din domeniul energetic si ai mediului de afaceri din Romania. „Turneul se incadreaza in demersurile intensificate ale diplomatiei romanesti pentru consolidarea dimensiunii rasaritene a politicii externe a Romaniei dupa aderarea la UE in 2007”, a declarat ministrul Lazar Comanescu.
Seful diplomatiei romane participa pe 14 noiembrie la Summit-ul Energetic de la Baku, Azerbaidjan. Tema reuniunii va fi necesitatea asigurarii securitatii energetice, prin dezvoltarea unor culoare alternative de transport al energiei si intensificarea cooperarii cu statele din bazinul caspic. La Summit-ul Energetic din capitala azera participa reprezentanti de nivel inalt si guvernamental ai statelor UE (Bulgaria, Estonia, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Polonia, Ungaria), din Asia Centrala (Turkmenistan si Kazahstan) din Turcia, SUA, Georgia, Ucraina, precum si comisarul european pentru energie, Andris Piebalgs.
In cadrul turneului, ministrul Comanescu va efectua vizite in Armenia, Kazahstan, Uzbekistan si Turcia. Vor fi abordate subiecte cu privire la dialogul politic bilateral, extinderea colaborarii economice, in particular in domeniul energetic, identificarea unor proiecte care sa asigure o dezvoltare durabila a relatiilor Romaniei cu statele din zona Caucazului si Asiei Centrale, precum si a relatiilor romano-turce si a celor dintre Turcia si UE. (PROMPT MEDIA)
 
17/11/2008 - Acest articol a fost citit de 1979 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 39 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Electrica a depasit Energy Holding in cota de...
Panouri solare in Brasov
Deseuri, biogaz, energie!
Energie electrica cu ajutorul segmentului nuclear
Complexul Energetic Turceni va investi aproape...
Stirile urmatoare
Apele scazute ale Dunarii afecteaza productia...
Hidroelectrica si-a crescut livrarea de energie...
Parc eolian cu o putere instalata de 35 MW in...
Directorul general al Complexului Energetic...
Se infiinteaza societatea care va realiza...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric