Legislatia de promovare a eficientei energetice intarziata!


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Legislatia de promovare a eficientei energetice intarziata!


Comisia Europeana avertizeaza Romania ca intarzie sa se conformeze legislatiei de promovare a eficientei energetice

energie verde

Comisia Europeana a trimis avize motivate unui numar de douazeci de state membre care nu au anuntat transpunerea directivei privind serviciile energetice. Scopul directivei este de a consolida si a ameliora eficienta energetica la utilizatorii finali prin asigurarea unui cadru pentru stimulente  si servicii energetice.
Cu toate ca li s-a trimis o scrisoare de somare in iulie 2008, statele membre respective inca nu au informat Comisia despre transpunerea integrala a directivei in legislatiile lor nationale.In consecinta, Comisia a initiat a doua etapa a procedurii privind incalcarea dreptului comunitar impotriva acestor douazeci de state – Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Romania, Slovacia, Slovenia, Suedia, Tarile de Jos si Ungaria.
Directiva amintita se aplica in constructii, transporturi, agricultura si industrie, stabilind un cadru in care statele membre au posibilitatea de a crea un mediu de afaceri si o infrastructura propice cresterii eficientei energetice la scara intregii economii. Directiva creeaza, de asemenea, conditii pentru dezvoltarea si promovarea unei piete a serviciilor energetice si pentru identificarea altor masuri de ameliorare a eficientei energetice, abordand in acest sens rolul distribuitorilor de energie, finantarea economiilor de energie, rolul sectorului public de a constitui un exemplu, precum si importanta disponibilitatii informatiilor.
Angajamentul politic al statelor membre in directia promovarii eficientei energetice trebuie sa se materializeze prin actiuni la nivelul legislatiei nationale.

Sursa: www.PROMPTMEDIA.ro

 
02/02/2009 - Acest articol a fost citit de 2828 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 77 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Pregatiri pentru punerea in functiune a...
Panouri solare, ineficiente | Pompele de...
Energia verde subventionata se amana
Directiva privind energiile din surse...
Suntem interesati de energia recuperabila din...
Stirile urmatoare
Energie verde in judetul Harghita
Fond european pentru eficienta energetica si...
400 de orase vor favoriza folosirea energiei...
Palatul Parlamentului va consuma energie din...
Centrala fotovoltaica in parc la Botosani
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric