400 de orase vor favoriza folosirea energiei regenerabile


ghidelectric.ro
, 16 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

400 de orase vor favoriza folosirea energiei regenerabile


Primarii din 400 de orase europene se angajeaza sa implementeze strategii de energie sustenabila in cadrul celei de a treia editii a Saptamanii Energiei Sustenabile a EUSEW care se va desfasura incepand de azi

energie verde

Primarii din 400 de orase europene se angajeaza sa implementeze strategii de energie sustenabila in cadrul celei de a treia editii a Saptamanii Energiei Sustenabile a EUSEW care se va desfasura incepand de azi, informeaza un comunicat al Uniunii Europene.
Astazi, 400 de orase vor semna Conventia Primarilor, care reprezinta punctul cheie al programului EUSEW 2009. Prin aceasta conventie, primarii celor 400 de orase se angajeaza sa reduca substantial emisiile de CO2 si sa implementeze programe de dezvoltare durabila, favorizand folosirea energiei sustenabile. Actiunile primariilor in aceasta directie vor fi monitorizate de experti externi.
“Europa trebuie sa-si mentina rolul de lider in lupta impotriva incalzirii globale si sa reduca consumul de energie si dependenta de importul de energie”, a declarat Comisionarul pentru Energie Andris Piebalgs.
La eveniment vor participa Andris Piebalgs, Presedintele Comitetului Regiunilor, Luc Van den Brande, vicepresedintele Parlamentului European, Alejo Vidal Quadras, si primarii Budapestei, Davor Demszky, Hamburgului, Ole von Beust, si Madridului, Alberto Ruiz Gallardon.
La nivel local, in cadrul EUSEW se vor desfasura 146 de evenimente in 52 de orase europene, in colaborare cu Comisia Europeana.
Pana pe 13 februarie, EUSEW va reuni 6.000 de participanti. EUSEW 2009 are loc in contextul crizei importurilor dintre Ucraina si Rusia care accentueaza dependenta UE de importuri si nevoia urgenta de solutii de energie regenerabila.

Sursa: www.PROMPTMEDIA.ro

 
10/02/2009 - Acest articol a fost citit de 2726 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 61 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Fond european pentru eficienta energetica si...
Energie verde in judetul Harghita
Legislatia de promovare a eficientei energetice...
Pregatiri pentru punerea in functiune a...
Panouri solare, ineficiente | Pompele de...
Stirile urmatoare
Palatul Parlamentului va consuma energie din...
Centrala fotovoltaica in parc la Botosani
Programul de crestere a eficientei energetice a...
Marea Debarasare de echipamente electrice, pe...
Baterie care se incarca in cateva secunde
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric