Corpuri de iluminat, surse de lumina si accesorii | ELIE 2009


ghidelectric.ro
Joi, 18 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Corpuri de iluminat, surse de lumina si accesorii | ELIE 2009


Cea mai mare expozitie specializata in echipamente, tehnologii si sisteme de iluminare din Romania, Electric Lighting International Exhibition (ELIE) va avea loc la Palatul Parlamentului in perioada 8-11 Aprilie 2009.

iluminat

La eveniment vor participa numeroase firme de prestigiu in domeniu, locale si internationale impreuna cu asociatiile de profil din tara.
ELIE  constituie un demers profesionist ce implica o buna intelegere a proprietatilor luminii, spiritul creativ al designerilor, modul de functionare al corpurilor de iluminat.

ELIE este numele sub care se prezinta produsele companiilor de notorietate ce vor colabora in expunerea celor mai moderne corpuri de iluminat cu un design inovator, a celor mai actuale sisteme de iluminare cu consum redus de energie si a accesoriilor necesare.

Expozitia vine in atentia specialistilor prin abordarea celor mai actuale intrebari din domeniu. 

Pentru consumatorul roman ELIE este ocazia unica de  a  se familiariza cu cele mai performante produse: de la corpuri de iluminat la surse de lumina si accesorii.

Organizator al ELIE este compania DK EXPO, in a carui portofoliu se include si expozitia de referinta pentru bransa echipamente electrice si automatizari, IEAS.

Cele mai moderne corpuri de iluminat pentru amenajarea locuintei dumneavoastra la Electric Lighting International Exhibiton (ELIE)

Tehnologia si arta luminii si iluminatului vor avea ca spatiu de prezentare expozitia Electric Lighting International Exhibition (ELIE) ce se va desfasura in perioada 8-11 Aprilie 2009 la Palatul Parlamentului.

Vor fi prezente la eveniment atat firme de prestigiu in domeniu, locale si internationale  cat si asociatiile de profil din tara.

ELIE este numele sub care se prezinta ingeniozitatea companiilor de prestigiu ce vor colabora in expunerea celor mai moderne corpuri de iluminat cu un design inovator, a celor mai actuale sisteme de iluminare cu consum redus de energie si a accesoriilor aferente.

Expozitia vine in atentia specialistilor din domeniu prin conceptia moderna a sistemelor de iluminat (interior si exterior), dotarile profesionale necesare realizarii unui mediu luminos confortabil, functional si estetic cat si prin schimbul de informatii asupra aspectelor generale ale iluminatului.

Expozitia ELIE va reuni cele mai renumite companii producatoare de corpuri de iluminat din Romania si din strainatate

Una din intentiile expozitiei este de a informa consumatorul roman asupra necesitatii unei reduceri a consumului de energie. Participarea Asociatiei Romane a Electricienilor speram sa trezeasca interesul national privind eficienta energetica.

Daca la sfarsitul mileniului trecut se spunea ca informatia este vitala pentru dezvoltarea omenirii, in ultima perioada am descoperit ca depindem intr-un mod tot mai insemnat de energie.

Ceea ce trebuie sa intelegem este ca fiecare jucam un rol important in batalia aceasta pentru energie. Investirea a 1 euro intr-un proiect care presupune crestera eficientei energetice este considerata a duce la reducerea cu 1.26 euro a costurilor de achizitie a resurselor primare.

Pentru a sustine aceasta campanie, numeroase firme de prestigiu din domeniul iluminatului se vor regasi in Expozitia Internationala de Echipamente si Tehnologii pentru Sisteme de Iluminat (ELIE), prezentand varii modele de corpuri de iluminat, folosind sisteme moderne cu capacitate maxima de eficientizare a consumului energetic.

Organizatorii epozitiei va asteapta in perioada 8-11 Aprilie, la Palatul Parlamentului pentru a va facilita calea spre un iluminat actual, modern si eficient.

Sursa: www.elie.ro

 
16/02/2009 - Acest articol a fost citit de 6247 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 307 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "ELIE (ELECTRIC LIGHTING INTERNATIONAL EXHIBITION)"
Stirile anterioare
Expozitie specializata de iluminat - ELIE
Stirile urmatoare
Cele mai moderne corpuri de iluminat la ELIE 2009
Calitatea sistemelor de iluminat si eficienta...
Concursul de iluminat la ELIE
SISTEME DE ILUMINAT IN ROMANIA ANULUI 2009
EFICIENTA ENERGETICA, o tema de discutie la ELIE
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric