Echipamente electrice pentru export


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Echipamente electrice pentru export


Compania UCM Resita deruleaza, in aceasta perioada, un contract cu cel de-al doilea mare producator de energie electrica din Franta

centrala electrica

UCM Group din Resita vinde doua centrale hidroelectrice in Franta

Compania UCM Resita deruleaza, in aceasta perioada, un contract cu cel de-al doilea mare producator de energie electrica din Franta, CNR - Compania Nationala a Rhonului, pentru realizarea a doua centrale hidroelectrice de mica putere pe raul Rhone, fiecare echipata cu cate doua grupuri bulb in solutie PIT, respectiv Motz 2x3,2MVA si Lavours 2x2,75MVA. Contractul este rezultatul castigarii licitatiei internationale pentru acest proiect de amploare, la Lyon, de catre un consortiu de firme din care face parte si Grupul UCM. In cadrul acestui consortiu, UCM Resita si Hydro Engineering, avand colaborarea unor firme de specialitate vor asigura proiectarea, fabricatia si livrarea echipamentelor hidroenergetice si hidromecanice (turbina Kaplan orizontala, multiplicator de turatie, generator, sistem de excitatie, sistem de reglaj, vana rapida aval si batardou aval), precum si asistenta tehnica la montaj si punere in functiune. O premiera o reprezinta agregatele bulb in solutie PIT, cu multiplicator de turatie, primele de acest gen proiectate de catre Hydro Engineering si realizate de catre UCM Resita. Contractul se afla in derulare, urmand a se finaliza in anul 2010. Compania Nationala a Rhonului (CNR), beneficiarul lucrarilor, a fost fondata in 27 mai 1933 si are sediul la Lyon, informeaza "Ziua de Vest". Este o companie producatoare de energie electrica ce detine cel mai important parc de agregate bulb si care, prin exploatarea a 19 centrale hidroelectrice, produce un sfert din energia hidroelectrica a Frantei, aproximativ 16 miliarde de kWh anual, „energie verde“, reutilizabila si sigura, comercializata incepand cu 2001 direct pe piata europeana. Centralele hidroelectrice de pe Rhon sunt echipate cu turbine Kaplan sau cu grupuri "bulb", exceptie facand Génissiat care are turbine Francis. CNR are si o alta misiune: aceea de aparare si protejare a patrimoniului natural in colaborare cu asociatiile si colectivitatile locale. In acest moment, proiectul se afla in stadiul desfasurarii lucrarilor civile, UCM Group definitivand documentatia de executie, la finalul lunii ianuarie a acestui an fiind livrate pentru Hidrocentrala Motz piesele de fundatie, inglobate in beton primar. In perioada urmatoare va fi lansata fabricatia echipamentelor hidro.
(L.P.)
Sursa: Ziua de Vest

 
03/02/2009 - Acest articol a fost citit de 2868 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 34 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Electrica investeste cat jumatate din profitul...
Petru Lificiu, seful Autoritatii Nationale de...
"Energia este marele joc geopolitic al zilelor...
Centrala electrica americana de 100 de milioane...
Uniunea Europeana trebuie sa-si reduca...
Stirile urmatoare
Retele energetice interconectate intre Romania...
Seful diplomatiei romanesti la reuniunea UE...
Schimbarile climatice si securitatea energetica...
Resursele de energie ale Romaniei au scazut
Fabrica de combustibil nuclear de la Pitesti...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric