Uniunea Europeana trebuie sa-si reduca dependenta energetica fata de Rusia


ghidelectric.ro
, 16 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Uniunea Europeana trebuie sa-si reduca dependenta energetica fata de Rusia


Europarlamentarul PSD Adriana Ticau a declarat, luni seara, in plenul Parlamentului European, ca Uniunea Europeana trebuie sa elaboreze o strategie europeana pentru modernizarea retelei energetice

centrala electrica Europarlamentarul PSD Adriana Ticau a declarat, luni seara, in plenul Parlamentului European, ca Uniunea Europeana trebuie sa elaboreze o strategie europeana pentru modernizarea retelei energetice, pentru cresterea eficientei energetice si pentru diversificarea surselor de aprovizionare cu energie.
"Uniunea Europeana trebuie sa aiba ca prioritate elaborarea unei strategii comune si a unui plan de actiuni care sa imbunatateasca siguranta energetica a UE. Intreruperea, de catre Gazprom, a furnizarii, prin Ucraina, a gazului catre statele membre ale Uniunii Europene a aratat dependenta Uniunii de furnizorii sai traditionali de energie. De asemenea, temperaturile scazute din aceasta iarna au pus serioase probleme operationale furnizorilor de energie electrica, care au inregistrat valori istorice ale consumului", a declarat Adriana Ticau, membra a Comisiei pentru industrie, cercetare si energie a PE (ITRE).
In viziunea Adrianei Ticau, "UE trebuie sa elaboreze o strategie europeana pentru modernizarea retelei energetice, pentru cresterea eficientei energetice si pentru diversificarea surselor de aprovizionare cu energie. Realizarea proiectului Nabucco, constructia de terminale de gaz lichefiat in porturile europene, investitiile in centrale nucleare mai sigure precum si cresterea eficientei energetice si a utilizarii energiilor regenerabile, trebuie sa se afle printre actiunile prioritare pentru cresterea sigurantei energetice a Uniunii".
Eurodeputata considera ca executivul comunitar, impreuna cu Banca Europeana de Investitii si cu guvernele statelor membre, trebuie sa identifice si sa asigure finantarea acestor proiecte prioritare.
www.promptmedia.ro
 
14/01/2009 - Acest articol a fost citit de 3202 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 110 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Generatoare electrice de la UE pentru Moldova
Resursele de energie electrica ale Romaniei au...
Moldova a renuntat la importul energiei...
Energie electrica de 400 de milioane de euro
Centrala electrica de la Ungheni urmeaza sa fie...
Stirile urmatoare
Centrala electrica americana de 100 de milioane...
"Energia este marele joc geopolitic al zilelor...
Petru Lificiu, seful Autoritatii Nationale de...
Electrica investeste cat jumatate din profitul...
Echipamente electrice pentru export
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric