Agentia Internationala pentru Energie Atomica are un nou director general


ghidelectric.ro
Joi, 29 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Agentia Internationala pentru Energie Atomica are un nou director general


Ministerul Afacerilor Externe saluta alegerea, la data de 2 iulie 2009, a noului director general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica, ambasadorul Yukiya Amano.

energie nucleara

Ambasadorul Amano a avut, pana in prezent, calitatea de reprezentant permanent al Japoniei la Viena si Guvernator al Japoniei in Consiliul Guvernatorilor al  AIEA.
Procedura de selectie a viitorului director general al Agentiei s-a derulat pe data de 2 iulie 2009, ambasadorul Amano fiind ales prin vot, cu doua treimi din sprijinul statelor membre in Consiliu. Urmeaza ca astazi, 3 iulie, sa se reuneasca la Viena Consiliul Guvernatorilor, pentru nominalizarea formala a ambasadorului Amano la conducerea AIEA.
MAE roman isi exprima increderea in consolidarea colaborarii excelente a autoritatilor romane cu competente in domeniul activitatilor nucleare din tara noastra cu Agentia Internationala pentru Energie Atomica sub conducerea noului Director general. 
Pentru postul de director general al AIEA au candidat ambasadorul Yukiya Amano, guvernatorul Japoniei la AIEA, ambasadorul Samad Abdul Minty, Guvernatorul Africii de Sud in Consiliul Guvernatorilor al AIEA si Luis Echavarri, reprezentantul Spaniei, in prezent Director general al Agentiei pentru Energie Nucleara a OECD. Ambasadorii Amano si Minty au intrat in etapa finala a procedurii de selectie.
Aceasta a fost a doua runda de selectie, organizata dupa cea din 26-27 martie 2009, cand reprezentantul Japoniei s-a situat la un vot de castigarea alegerilor.
In prezent, directorul general al AIEA este Mohamed ElBaradei, laureat al premiului Nobel pentru pace impreuna cu organizatia pe care o conduce in anul 2005, al carui mandat (cel de-al treilea) va expira la 30 noiembrie 2009.
Ambasadorul Amano va prelua conducerea Agentiei la data de 1 decembrie 2009.

Sursa: www.promptmedia.ro


 
07/07/2009 - Acest articol a fost citit de 1920 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 39 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
'Celula de vigilenta' pentru consumul de...
Romania nu a implementat directiva UE privind...
Autostrada de energie electrica
Rusia imprumuta Bulgariei 3,8 miliarde euro...
Constructia celei de-a doua centrale nucleare...
Stirile urmatoare
Restructurarea energetica se prelungeste pana...
Reglementari noi pentru reducerea consumului de...
Reducerea de o suta de ori a pretului pentru...
Imbunatatirea performantei energetice a...
Energie electrica | Hidroelectrica a renegociat...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric