Primaria Sectorului 2 investeste in sursele de energie regenerabila


ghidelectric.ro
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Primaria Sectorului 2 investeste in sursele de energie regenerabila


Administratia condusa de Neculai Ontanu se preocupa de incurajarea colectarii selective a deseurilor si dezvoltarea utilizarii surselor de energie alternativa.

panouri solare

Primaria Sectorului 2 a instalat panouri solare pe terasa sediului sau administrativ pentru a completa resursele energetice pe care le utilizeaza. De asemenea, au fost instalate panouri fotovoltaice pentru iluminat în parcurile Râul Colentina, Dobroiesti, Parcul Sf. Pantelimon si Lunca Florilor.

 

Totodata, administratia sectoului 2 a implementat un proiect privind utizlizarea de resurse regenerabile (pompe de caldura si panouri solare) la Gradinita numarul 277 si la centrele sociale Ciresarii, Luminita, Speranta, Casa din Vis si la Centrul de Îngrijire si Asistenta nr. 2.

 

Pe de alta parte, pentru a încuraja participarea cetatenilor din sectorul 2 la actiuni de colectare selectiva a deseurilor formate din echipamente si aparatura electrocasnica, Primaria Sectorului 2 a organizat o campanie menita sa stimuleze locuitorii sa colecteze selectiv deseurile formate din echipamente electrice si electrocasnice. În cadrul campaniei fiecare cetatean, care a predat aparatura veche, a primit în schimb un voucher care îi ofera posibilitatea ca pâna la data de 30 iunie sa beneficieze de o reducere de 20% la achizitionarea oricarui produs Samsung.

 

Aceasta campanie vine în completarea eforturilor întreprinse de Primaria Sectorului 2 pentru a încuraja colectarea si reciclarea electrocasnicelor uzate. Printre aceste demersuri se numara si faptul ca în ultima zi de sâmbata a fiecarei luni administratia colecteaza gratuit aparatele vechi de care cetatenii sectorului 2 nu mai au nevoie. Pentru a facilita reciclarea, Primaria aflata în subordinea edilului Neculai Ontanu a deschis cel de-al doilea centru de colectare selectiva a deseurilor electrice si electrocasnice în Strada Baicului nr. 63.

 

Sursa: Evenimentul Zilei

 
04/06/2012 - Acest articol a fost citit de 1980 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Un parc eolian Made in China se va construi la...
Romania, un exemplu pentru celelalte tari...
ABB a finalizat noua statie de 110 kV Rahman
Reducerea numarului de certificate verzi ar...
Parcul eolian Crucea Nord va avea 36 de turbine
Stirile urmatoare
Ghimbav intra pe harta producatorilor de...
Contextul actual al sectorului fotovoltaic in...
Vom avea primul oras independent energetic pana...
Beneficiile constructiei celui mai mare parc...
Avion alimentat exclusiv cu energie solara
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric