A V-a editie a Emerging Europe Energy


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

A V-a editie a Emerging Europe Energy


Lucrarile celei de-a cincea editii a Summitului Emerging Europe Energy de la Praga au fost deschise joi (22 octombrie 2009) de Louis Borgo, bancher specializat pe probleme de energie si utilitati.

energie electrica

El si-a exprimat regretul ca “din cauza fluctuatiilor din Guvernul Romaniei, Tudor Serban, secretar de stat in ministerul Economiei, nu a putut veni la conferinta”, conform Financiarul.

Louis Borgo a declarat ca BERD sprijina piata regionala a energiei din Sud-Estul Europei, prin investitii de peste 41,7 miliarde de euro, in mai mult de 2.500 de proiecte. Numai in 2008, BERD a investit in regiune 5,1 miliarde de euro, iar pentru acest an sunt estimate investitii de sapte miliarde de euro.

3,5 miliarde de euro au fost alocate de BERD pentru finantarea proiectelor de energie, in perioada 1995-2008 in Sud-Estul Europei, iar 27% din aceasta suma a fost alocata proiectelor din Romania. In sectorul generarii de energie, Louis Borgo a amintit de implicarea BERD in reabilitarea Complexului Energetic de la Turceni si liniile de credit acordate Petrom. De asemenea, in domeniul transportului de energie fost mentionata creditarea de catre BERD a companie i Transelectrica (Operatorul de Transport si de Sistem din Romania), iar in domeniul distributiei, BERD s-a implicat in creditarea companiilor E.ON Energie, E.ON Gaz Romania si Distrigaz Sud, informeaza Financiarul.

Prin produse specializate-linii de credite, proceduri simplificate de acordare a creditelor si reduceri oferite la plata acestora, BERD sprijina dezvoltarea pietei de energie in Europa emergenta, a afirmat Louis Borgo. El a precizat ca BERD s-a implicat si in finantarea proiectelor transfrontaliere de interconectare, cum ar fi cel dintre Romania si Ungaria, precum si cel dintre Romania si Republica Moldova.


Sursa: Financiarul

 
23/10/2009 - Acest articol a fost citit de 2557 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 56 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Creste pretul energiei electrice
Noi colaborari pentru productie de energie...
Strategii pe timp de criza in cadrul companiei...
Romania este bine clasata pe energie nucleara
Salariatii Hidroelectrica se pregatesc pentru...
Stirile urmatoare
Nuclearelectrica isi va dubla productia de...
Companiile producatoare de energie electrica...
Energie nucleara pentru statele Uniunii Europene
Sistem de iluminat public pe leduri la Deva
Salariatii Hidoelectrica vor picheta in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric