Strategii pe timp de criza in cadrul companiei Electrica


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Strategii pe timp de criza in cadrul companiei Electrica


Avem o lista cu mai multe companii cu care negociem acum. In perioada de criza, incercam sa ne diversificam portofoliul si ne-am orientat catre clientii care cumpara energie electrica in cantitati mai mici., a spus Ioan Folescu.

enegie electrica

Directorul general al Electrica a precizat faptul ca exclude negocieri cu marii consumatori industriali de energie electrica, intrucat acestia si-au stabilit deja contracte. "Este mai dificil acum cu mari consumatori. Intre consumatorii industriali, noi, oricum, avem contract cu Oltchim si cu ArcelorMittal Galati, incheiat inca din 2004", spune Folescu.

De asemenea, reprezentantul Electrica SA a mentionat faptul ca directia de furnizare a companiei si-a format o echipa care renegociaza cu fostii clienti ai societatii, pe care incearca sa-i recastige, informeaza site-ul Ziare.com.

Electrica SA si-a propus realizarea unor capacitati de productie din surse regenerabile de circa 375MW pentru acoperirea necesarului de certificate verzi din surse proprii, respectiv 150MW din energie eoliana, 200MW din biomasa si 25MW din hidroenergie. In prezent, aceste proiecte sunt la faza de studiu de fezabilitate.

Prin filialele de distributie si cele de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si prin filiala Electrica Serv, Electrica deserveste aproximativ 5 milioane clienti. Actionarul majoritar al Electrica SA este Ministerul Economiei, informeaza site-ul Ziare.com

La nivel de grup, societatea a avut in 2008 o cifra de afaceri de 5,9 miliarde lei si un profit brut de 1,5 miliarde lei.

Sursa: Ziare.com

 
19/10/2009 - Acest articol a fost citit de 2243 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 37 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Romania este bine clasata pe energie nucleara
Salariatii Hidroelectrica se pregatesc pentru...
Construim doua hidrocentrale impreuna cu Bulgaria
Prudenta in privinta deseurilor utilizate...
Amenzi pentru producatorii de echipamente...
Stirile urmatoare
Noi colaborari pentru productie de energie...
Creste pretul energiei electrice
A V-a editie a Emerging Europe Energy
Nuclearelectrica isi va dubla productia de...
Companiile producatoare de energie electrica...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric