Nuclearelectrica isi va dubla productia de energie electrica


ghidelectric.ro
Sambata, 15 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Nuclearelectrica isi va dubla productia de energie electrica


Societatea Nationala Nuclearelectrica isi va dubla productia de energie electrica, in urmatorii ani, prin construirea unitatilor 3 si 4 ale centralei nuclearo-electrice din Cernavoda, a declarat joi (22 octombrie 2009) Andrei Goicea.

centrale nucleare

“Prin construirea unitatilor 3 si 4, dar si ca urmare a cresterii consumului de electricitate in Romania, productia de la Cernavoda va ajunge in viitor la 2.800 megawati instalati, de la 1.400 in prezent”, a precizat Andrei Goicea, potrivit Financiarul.

 Directorul Nuclearelectrica a prezentat la aceasta conferinta rolul companiei pe piata electricitatii din tara noastra.
Nuclearelectrica este operatorul singurei centrale nuclearo-electrice din Romania, cea de la Cernavoda. Aceasta centrala a contribuit in ultimii ani la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, chiar daca a livrat in 2008 doar 17% din totalul de energie produsa in Romania.

Situatia actuala a pietei energetice europene si masurile ce ar trebui adoptate pentru eficientizarea acesteia au reprezentat principalele subiecte analizate joi (22 octombrie 2009) la summitul de la Praga.
A cincea editie a Summitului Emerging Europe Energy a inceput joi la Praga, eveniment organizat cu sprijinul Ministerului Economiei din Romania, Asociatiei Regionale Europene a Reglementatorilor de Energie (ERRA), Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Banca Mondiala si Federatia Europeana a Traderilor de Energie (EFET), informeaza Financiarul.

Cei aproximativ 80 de delegati din peste 20 de tari vor analiza situatia pietei energetice actuale, in contextul crizei economice mondiale, care a dus la diminuarea cererii de energie. De asemenea, vor fi discutate si cele mai recente proiecte din domeniul energiei in statele Europei emergente


Sursa: Financiarul.

 
23/10/2009 - Acest articol a fost citit de 2761 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 54 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
A V-a editie a Emerging Europe Energy
Creste pretul energiei electrice
Noi colaborari pentru productie de energie...
Strategii pe timp de criza in cadrul companiei...
Romania este bine clasata pe energie nucleara
Stirile urmatoare
Companiile producatoare de energie electrica...
Energie nucleara pentru statele Uniunii Europene
Sistem de iluminat public pe leduri la Deva
Salariatii Hidoelectrica vor picheta in...
Un nou proiect pentru economisire de energie
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric