Companiile producatoare de energie electrica infiintate pana la sfrasitul lui 2009


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Companiile producatoare de energie electrica infiintate pana la sfrasitul lui 2009


Hidroelectrica, Compania National a Huilei Petrosani, Electrocentrale Bucuresti, CET Deva si CET Paroseni au aprobat, sambata, in cadrul AGA sa fuzioneze pentru infiintarea celei de-a doua companii din sectorul energetic, Energetica.

priza

Societatile ce urmeaza sa faca parte din cele doua companii nationale din domeniul de energie au aprobat in Adunarile Generale ale Actionarilor de vineri si sambata (24 octombrie 2009) sa fuzioneze, o Hotarare de Guvern pentru infiintarea celor doua noi societati, Electra si Energetica, urmand sa fie aprobata pana la finalul anului 2009, a declarat duminica (25 octombrie 2009) secretarul de stat in Ministerul Economiei, Tudor Serban, potrivit Financiarul.

“Vineri, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia a aprobat fuziunea Hidroelectrica, Nuclearelectrica si Complexurile Energetice din Turceni, Rovinari si Craiova, pentru infiintarea companiei Electra”, a afirmat Tudor Serban. In perioada urmatoare vor fi realizate grafice de evaluare tehnica si economica a celor doua noi companii, a adaugat Tudor Serban. “Companiile nou infiintate urmeaza sa fie inregistrate la Registrul Comertului. Speram ca pana la fnalul acestui an sa fie emisa o Hotarare de Guvern pentru infiintarea companiilor”, a spus acesta.
De asemenea, Hidroelectrica a aprobat divizarea companiei in doua, o parte urmand sa faca parte din Electra, iar cea de a doua din Energetica, informeaza Financiarul.

Din prima compania vor face parte Complexurile Energetice Turceni, Rovinari si Craiova, Nuclearelectrica, SNLO si trei sucursale ale Hidroelectrica – Valcea, Slatina si Sibiu. Cea de-a doua companie va cuprinde Electrocentrale Bucuresti, CTE Deva si CET Paroseni ale Termoelectrica, Portile de Fier si scursalele Hidroelectrica Sebes, Buzau, Targu-Jiu, Caransebes, Hateg, Arges, Cluj, Bistrita, precum si CNH Petrosani.


Sursa: Financiarul

 
27/10/2009 - Acest articol a fost citit de 2753 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 55 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Nuclearelectrica isi va dubla productia de...
A V-a editie a Emerging Europe Energy
Creste pretul energiei electrice
Noi colaborari pentru productie de energie...
Strategii pe timp de criza in cadrul companiei...
Stirile urmatoare
Energie nucleara pentru statele Uniunii Europene
Sistem de iluminat public pe leduri la Deva
Salariatii Hidoelectrica vor picheta in...
Un nou proiect pentru economisire de energie
Atestat de inregistrare pentru produse energetice
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric