Salariatii Hidoelectrica vor picheta in ficecare miercuri sediile companiei


ghidelectric.ro
Sambata, 15 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Salariatii Hidoelectrica vor picheta in ficecare miercuri sediile companiei


Salariatii Hidroelectrica vor picheta in fiecare miercuri, incepand cu 28 octombrie, sediul companiei si al Ministerului Economiei.

hidrocentrale

Ei solicita internalizarea hidroservurilor in cadrul companiei, dar si neincluderea Hidroelectrica, prin divizare, in cadrul celor doua mari companii din sectorul energetic. Salariatii au hotarat continuarea actiunilor de protest in vederea rezolvarii favorabile a urmatoarelor probleme: finalizarea negocierilor anuale obligatorii pentru anul 2009 referitoare la conditiile de munca si salarizare in cadrul Hidroelectrica si filialele sale in conformitate cu intelegerile realizate la nivelul Ministerului Economiei, dar si internalizarea societatilor de servicii energetice  in cadrul Hidroelectrica, avand drept consecinta reducerea costurilor si imbunatatirea calitatii activitatii de intretinere si mentenanta", se arata intr-un comunicat al sindicalistilor.

De asemenea, salariatii Hidroelectrica mai cer neincluderea companiei si a SC Hidroserv prin divizare in cadrul companiilor energetice care urmeaza sa fie create de Ministerul Economiei. Totodata, Federatia Univers precizeaza ca a declansat procesul de strangere de semnaturi pentru organizarea grevei de avertisment si a grevei propriu zise.

Hidroelectrica este cel mai mare si cel mai ieftin producator de energie electrica din Romania. Compania a acoperit anul trecut 26% din productia de energie electrica a tarii si foloseste ca sursa regenerabila de energie apa. Compania este detinuta de statul roman, prin Ministerul Economiei, si are peste 5.000 angajati.
Potrivit planurilor ministerului, in componenta primei societati vor intra complexurile energetice din Oltenia (Turceni, Rovinari si Craiova), Nuclearelectrica, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si trei sucursale ale Hidroelectrica, SH Valcea, SH Slatina si SH Sibiu. Cea de-a doua companie va cuprinde Electrocentrale Bucuresti, CTE Deva si CET Paroseni (apartinand Termoelectrica), Portile de Fier si restul sucursalelor Hidroelectrica.

Sursa: www.promptmedia.ro

 

 
28/10/2009 - Acest articol a fost citit de 2995 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 51 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Sistem de iluminat public pe leduri la Deva
Energie nucleara pentru statele Uniunii Europene
Companiile producatoare de energie electrica...
Nuclearelectrica isi va dubla productia de...
A V-a editie a Emerging Europe Energy
Stirile urmatoare
Un nou proiect pentru economisire de energie
Atestat de inregistrare pentru produse energetice
Energie electrica din Sahara pentru Europa
Scaderea consumului de energie electrica va...
Nuclearelectrica vinde mai multa energie electrica
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric