Noi colaborari pentru productie de energie nucleara


ghidelectric.ro
Sambata, 15 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Noi colaborari pentru productie de energie nucleara


Autoritatile romane si cele coreene din domeniul energiei intentioneaza sa dezvolte colaborari in domeniul energiei nucleare, in cel industrial, al tehnologiei informatiei si comunicatiilor, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

energie nucleara

In perioada 11-14 octombrie 2009, au avut loc, la Seul, lucrarile celei de a patra sesiuni a Comitetului Mixt de Cooperare Industriala Romano-Coreean. Delegatia romana prezenta la eveniment a fost condusa de secretarul de stat pe probleme de politica industriala din cadrul Ministerului Economiei, Claudiu Constantin Stafie, informeaza Financiarul.

In cadrul lucrarilor Comitetului, cele doua parti si-au manifestat intentia de a se axa pe promovarea investitiilor si dezvoltarea relatiilor comerciale bilaterale. Oficialului roman s-a intalnit in Republica Coreea cu managementul companiilor Korea Hydro & Nuclear Power, Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering, STX Corporation, Hanil Electronics, precum si cu conducerile Asociatiei Industriilor Manufacturiere din Coreea (Korea Plant Industries Association – KOPIA) si Asociatiei Importatorilor din Coreea (KOIMA).

Secretarul de stat Claudiu Constantin Stafie si vice-ministrul Economiei din Republica Coreea, Lee Dong Geun, au semnat o Minuta referitoare la stadiul relatiilor de cooperare in domeniul industrial dintre cele doua tari, precum si a perspectivelor de dezvoltare a acestora. Din delegatia romana in Republica Coreea au facut parte, alaturi de oficiali ai ME, reprezentanti ai Daewoo Mangalia Heavy Industries si ai Nuclearelectrica.


Sursa: Financiarul

 
19/10/2009 - Acest articol a fost citit de 1954 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 33 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Strategii pe timp de criza in cadrul companiei...
Romania este bine clasata pe energie nucleara
Salariatii Hidroelectrica se pregatesc pentru...
Construim doua hidrocentrale impreuna cu Bulgaria
Prudenta in privinta deseurilor utilizate...
Stirile urmatoare
Creste pretul energiei electrice
A V-a editie a Emerging Europe Energy
Nuclearelectrica isi va dubla productia de...
Companiile producatoare de energie electrica...
Energie nucleara pentru statele Uniunii Europene
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric