2 mld. euro pentru energie eoliana de la Iberdrola


ghidelectric.ro
Sambata, 15 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

2 mld. euro pentru energie eoliana de la Iberdrola


Spaniolii de la Iberdrola Renovables, divizia de energie regenerabila a grupului energetic Iberdrola, spun ca investitiile pe care le au acum in derulare pe segmentul eolian in Romania ar putea depasi suma de 2 mld.

centrale eoliene

 Iberdrola Renovables, liderul mondial in energie eoliana, si-a deschis recent un birou la Bucuresti al carui country manager este romanul Adrian Goicea, fost director general executiv al bursei de energie OPCOM, informeaza Ziarul financiar.

Pasul pentru spanioli este formarea unei echipe care sa aiba grija de realizarea proiectelor avute in vedere: 600 de MW pe partea eoliana, mai mult decat doua reactoare nucleare de la Cernavoda, localizati in Dobrogea. "Asteptarile noastre vizeaza indeplinirea tintelor initiale si chiar depasirea acestora. Investitia totala pentru intreg portofoliul ar putea depasi 2 miliarde de euro", spune Goicea.

Iberdrola Renovables a achizitionat la inceputul anului trecut 50 de proiecte eoliene, intr-o tranzactie de 200-300 de mil. euro. Societatea care dezvolta aceste proiecte si care va lucra in continuare cu Iberdrola este Eolica Dobrogea, companie inregistrata in Elvetia, dar care dezvolta proiecte eoliene in Romania prin intermediul unei filiale locale, scrie Ziarul financiar.

In afara de proiectele eoliene, Iberdrola mai este implicata in Romania in constructia reactoarelor 3 si 4 pentru centrala nucleara de la Cernavoda.

Sursa: Ziarul financiar

 

 

 
29/10/2009 - Acest articol a fost citit de 2777 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 22 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Electrica are 100 de milioane de euro pentru...
Peste 500.000 de case vor putea fi luminate...
Proiecte de peste 80 de milioane de euro pentru...
Ne aflam pe ultimele locuri la capitolul...
Parc eolian in functiune in Medgidia dupa o...
Stirile urmatoare
Raliu de masini cu panouri solare
4 milioane de euro pentru parcuri eoliene in...
O fabrica de energie verde in Slatina
Investitii in energie verde
Petrom doreste sa investeasca in energie...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric