In Europa Centrala investitiile in energie verde prospera


ghidelectric.ro
, 16 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

In Europa Centrala investitiile in energie verde prospera


Finantarile proiectelor de energie regenerabila din Europa Centrala sunt in crestere, in pofida reglementarilor greoaie, care sperie investitorii, considera manageri de fonduri si bancheri, printre pietele interesante fiind mentionata si Romania.

centrala termica solara

Conditiile de creditare se mentin dificile, dar revenirea pe profit a bancilor si intelegerea mai buna a sectorului de profil in regiune contribuie la stimularea finantarii, au afirmat participantii la o conferinta de doua zile referitoare la energia regenerabila, incheiata joi la Praga, scrie Green-report.

"Interesul bancilor pentru acest sector s-a modificat rapid, intrucat au mai multa vizibilitate. Dinamica sectorului a devenit mai clara", a explicat Vivek Mittal, director partener la compania Millennium Resource Strategies din Londra.

Necesitatea unor noi surse de energie si tintele stabilite de UE in domeniul de profil face regiunea atractiva pentru investitori. In 2009, Cehia, spre exemplu, s-a plasat pe locul al treilea in privinta numarului de noi proiecte de energie solara, ca urmare a pretului garantat de 469 de euro pe megawat ora, informeaza Green-report.

"Vedem Europa Centrala si de Est ca pe o oportunitate extraordinara. Am analizat piata de energie solara din Cehia, cea eoliana din Polonia si studiem cu mare interes Romania, Slovacia si Bulgaria", a spus Daniel Von Preyss, director general la compania Impax Asset Management din Londra.

Imbunatatirea conditiilor de finantare a contribuit deja la cresterea numarului de proiecte de energie eoliana in Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria, potrivit Green-report.


Sursa: Green-report

 
12/03/2010 - Acest articol a fost citit de 2290 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Autoritatile aloca fonduri de 350 mil lei...
Sfaturi de la nemti despre energie verde
Clujenii vor fi alimentati exclusiv cu energie...
Cea mai mare fabrica din Europa a General...
Cata energie eoliana poate produce Romania?
Stirile urmatoare
Romexpo va gazdui anul acesta ExpoRenewEnergy...
Romania investeste prea putin in energie verde
Cat ne costa o casa 100% ecologica?
UE ofera companiilor romanesti bani pentru...
General Electric investeste in energie eoliana
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric