Autoritatile aloca fonduri de 350 mil lei pentru energii regenerabile


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Autoritatile aloca fonduri de 350 mil lei pentru energii regenerabile


Daca sectorul energiilor regenerabile a fost practic inexistent pana in prezent, autoritatile promit pentru anul acesta fonduri de 362 milioane de lei destinate proiectelor din acest domeniu.

energie regenerabila

”Au fost depuse 70 de proiecte din care 19 au fost aprobate. Banii vor veni prin Fondul de Mediu, care dispune anul acesta de un buget de 1,8 miliarde de lei, la care avem posibilitatea sa angajam fonduri de aproape trei miliarde de lei”, a declarat ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, in cadrul unei conferinte de presa, potrivit Green-report.

Borbely a mentionat ca la capitolul energie regenerabila nu s-a facut mai nimic in ultimii doi ani si nu a existat o Comisie de Avizare. ”Am stat de vorba cu un investitor care a primit in sfarsit aprobare pentru o fabrica de biomasa, dupa o asteptare de doi ani. Urmeaza sa dezvolte un al doilea proiect prin Agentia Fondului de Mediu (AFM)”, a precizat ministrul, potrivit Green-report.

Potrivit reprezentantilor Ministerului Mediului si Padurilor, procedura de avizare a proiectelor de investitii in energie regenerabila este ingreunata din cauza absentei unui sistem coerent la nivelul ministerelor Mediului si Economiei. ”Exista neclaritati in ceea ce priveste certificatele verzi, dar am avut mai multe intrevederi cu ministrul Economiei si sunt pe cale de a se rezolva”, a apreciat Laszlo Borbely.


Sursa: Green-report

 
11/03/2010 - Acest articol a fost citit de 2275 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 46 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Sfaturi de la nemti despre energie verde
Clujenii vor fi alimentati exclusiv cu energie...
Cea mai mare fabrica din Europa a General...
Cata energie eoliana poate produce Romania?
Google va putea vinde energie
Stirile urmatoare
In Europa Centrala investitiile in energie...
Romexpo va gazdui anul acesta ExpoRenewEnergy...
Romania investeste prea putin in energie verde
Cat ne costa o casa 100% ecologica?
UE ofera companiilor romanesti bani pentru...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric