Romexpo va gazdui anul acesta ExpoRenewEnergy si Romenvirotec


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Romexpo va gazdui anul acesta ExpoRenewEnergy si Romenvirotec


Romexpo va gazdui, incepand de marti, 16 martie, timp de patru zile, ExpoRenewEnergy si Romenvirotec, dedicate energiilor regenerabile, precum si tehnologiilor aditionale implementarii acestora.

energie fotovoltaica

In perioada 16-19 Martie 2010, isi deschide portile la Bucuresti a V-a editie a expozitiei internationale ExpoRenewEnergy, in cadrul careia se vor prezenta cele mai noi tehnologii privind energiile regenerabile: energie solara, energie fotovoltaica, biogazul, sisteme eoliene, energia apei, energia geotermica, biocombustibil, utilizarea apei de ploaie, exploatari si organizatii, tehnologii de masura si control, sanatatea si siguranta muncii, managementul resurselor de energie neconventionala, protectia mediului inconjurator, scrie Capitalul.

Tot la cadrul Romexpo va avea loc cea de-a 17-a editie a Expozitiei Internationale Romenvirotec, derulata in perioada 16-19 martie sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor /MMP/.

Principalele domenii care vor fi prezentate pe durata evenimentului vor avea in prim-plan subiecte, precum: prevenirea poluarii aerului, prevenirea poluarii apei, protectia solului, prevenirea poluarii fonice, reciclarea deseurilor, salubrizarea, tehnologii de masurare si control, sanatatea si siguranta muncii, managementul resurselor de energie neconventionala, protectia impotriva inundatiilor, scrie Capitalul.

Atat in cadrul Romenvirotec, cat si al ExpoRenewEnergy 2010, sunt invitati toti cei care ofera sau cauta cele mai noi tehnologii, echipamente si servicii, dar si cele mai prestigioase companii internationale care, de-a lungul timpului, au reusit sa implementeze sisteme revolutionare de economisire a energiei si folosirea energiei naturale inepuizabile, aceasta fiind tinta marilor institutii ale lumii care ofera sprijn pentru schimbarea vechilor sisteme energetice, cu echipamente noi de furnizare a energiei regenerabile.

Printre cei care vor expune la targul energiilor regenerabile se vor afla companii care ofera sisteme de energie solara pentru regii si jucatorii din domeniul HoReCa /Hoteluri, Restaurante, Catering/, informeaza Capitalul.

Ambele evenimente expozitionale vor fi deschise de marti pana vineri intre orele 10.00-18.00.


Sursa: Capitalul

 
15/03/2010 - Acest articol a fost citit de 2515 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 61 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
In Europa Centrala investitiile in energie...
Autoritatile aloca fonduri de 350 mil lei...
Sfaturi de la nemti despre energie verde
Clujenii vor fi alimentati exclusiv cu energie...
Cea mai mare fabrica din Europa a General...
Stirile urmatoare
Romania investeste prea putin in energie verde
Cat ne costa o casa 100% ecologica?
UE ofera companiilor romanesti bani pentru...
General Electric investeste in energie eoliana
Investitie de 10 mil. euro intr-o centrala eoliana
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric