RoEnergy - Timisoara 2012: un targ cu vanzari, cu contracte, cu pre-contracte si premii regenerabile inedite


ghidelectric.ro
Miercuri, 28 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

RoEnergy - Timisoara 2012: un targ cu vanzari, cu contracte, cu pre-contracte si premii regenerabile inedite


Targul Romaniei pentru Energiile Regenerabile, a inregistrat un succes notabil in cadrul editiei RoEnergy Timisoara 2012. Niciun eveniment din vestul tarii nu a starnit vreodata interesul fata de energii regenerabile, asa cum a facut-o RoEnergy Timisoara.

expo energie regenerabila

In perioada 28-30 noiembrie 2012, la Pavilion Expovest din Timisoara, Ro Energy a inregistrat un real sussces atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori. Cei 76 de expozanti prezenti la targ provin din domeniile solar fotovoltaic, bioenergie, cogenerare, eficienta energetica, microhidroenergie, energie eoliana.


Cea mai buna dovada a succesului reportat este faptul ca unii expozanti si-au rezervat deja participarea la urmatorul eveniment RES, editia RoEnergy Bucuresti 2013. Dar si faptul ca unii expozanti au semnat contracte si pre-contracte de vanzare  cu reprezentantii unor companii si organizatii care au vizitat evenimentul – chiar in timpul celor trei zile de targ.


Companii expozante de pe trei continente ( Europa, SUA si Asia) au venit in Romania pentru a sustine dezvoltarea energiilor regenerabile in cadrul celui mai relevant targ de profil din tara: RoEnergy Romania, specializat pe promovarea economiilor emergente, cu evenimente anuale  la Timisoara si Bucuresti.
Feedback-ul companiilor prezente la Targul RoEnergy Timisoara 2012 releva faptul ca 81% dintre expozanti  au apreciat evenimentul drept “foarte bun”, 15% au acordat nota “bun”, in timp de 3,8% au calificat evenimentul “satisfacator” iar 0,2% dintre acestia nu s-au pronuntat.


Premii inedite la Tombola RoEnergy Timisoara 2012


Ceremonia de deschidere a fost onorata de prezenta reprezentantilor Transelectrica, operatorul national de transport al energiei, respectiv Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS), pentru a evidentia rolul inovatiei intr-un domeniu atat de dinamic, cum este cel al energiei regenerabile.

In cadrul Conferintelor RoEnergy, participantii au putut dezbate opiniile jucatorilor RES despre provocarile pietei in perioada urmatoare.  Au sustinut prezentari, printre altii, reprezentanti ai unor companii cu traditie in aceasta industrie, astfel: Oscar Fonseca Marques, CEO Martifer Solar Romania, Tibby Barbu, Vice-presedintele Biroului din Romania al Smart Solar / Vey Stroy, , reprezentati ai AB Energy, Electrogrup, SRAC, ISPE, More Green Energy, Noerr, etc.


Tombola RoEnergy Timisoara 2012 a facut fericiti posesorii unui weekend gratuit pentru doua persoane intr-una din locatiile Continental Hotels, dar si a cursurilor gratuite organizate de catre AREL si RoGBC. In plus, toti castigatorii vor beneficia, timp de 12 luni, de cate un abonament gratuit la revista EnergyWorld.


Incep inscrierile pentru urmatorul eveniment: RoEnergy Bucuresti 2013


Inca din ultima zi a targului din Timisoara, o parte dintre expozanti au solicitat sa se inscrie la urmatorul eveniment, RoEnergy Bucuresti 2013, care va avea loc in Capitala, in perioada 5,6,7 Iunie 2013, la ROMAERO, Baneasa, sector 1.


Ofertele de pret, rezervari de standuri, informatii suplimentare la info@roenergy.eu

 
04/12/2012 - Acest articol a fost citit de 1939 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 34 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Brasovul, orasul cel mai eficient din punct de...
Primele turbine eoliene din lemn au inceput sa...
Prima celula solara realizata in intregime din...
Chinezii intra pe piata energiei verzi din Romania
Au inceput pregatirile pentru constructia celui...
Stirile urmatoare
Un nanomaterial care ar putea imbunatatii...
Energia regenerabila este fiabila, sustine un...
Energia eoliana a atins cea mai mare productie...
Bruno Ribo: Doar 5% din componentele pentru...
Electroalfa doreste sa investeasca in energie...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric