2010, an decisiv pentru piata de energii regenerabile in Romania


ghidelectric.ro
Luni, 20 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

2010, an decisiv pentru piata de energii regenerabile in Romania


2010, an decisiv pentru piata de energii regenerabile in Romania RENEXPO South-East Europe 2010 24 - 26 noiembrie 2010, Sala Palatului Bucuresti.

energie electrica

2010 este un an decisiv pentru investitiile in energie regenerabila! In iunie Romaniaatrebuie sa trimita planurile catre Comisia Europeana in ceea ce priveste aria de acoperire a consumului de energie din surse regenerabile de energie. Cum va evolua pretul certificatelor verzi in urmatorul deceniu? Care este capacitatea instalata in centrale electrice folosind surse regenerabile? Acestea sunt intrebari considerate cruciale de experti, la care trebuie gasite raspunsul in 2010. (Potrivit Curierul National).

Pentru a sustine dezvoltarea pietei energiilor regenerabile in Romania, Grupul REECO, organizator international de targuri si conferinte pentru energii regenerabile si eficienta energetica, a decis organizarea celei de a 3-a editii a RENEXPO South-East Europe, in perioada 24-26 noiembrie 2010, la Sala Palatului din Bucuresti.

Poate ca Romania nu este intre primii in atingerea obiectivelor Uniunii Europeneapentru consumul de energie regenerabila,dar se mandreste cu doua din cele maiamari initiative. Are cel mai mare parc eolian onshore in constructie (Constanta, initiata de CEZ) si cea mai mare fabrica producatoare de bio-etanol din Europa de sud-est in functiune. EBRD sprijina in continuare punerea in aplicare a proiectelor de energie durabila in Romania cu inca 10 milioane € de imprumut la Banca Comerciala Romana,apentru creditarea companiilor private in vederea imbunatatirii eficientei lor energetice.

RENEXPO® South-East Europe 2010,Targ International si Conferinte pentru Energie Regenerabila si Eficienta Energetica in Constructii si Renovari respectiv Case Pasive si cu Consum Redus de Energie uneste pentru a 3-a oara furnizori si persoane cheie din zona de sud-est a Europei la un eveniment central, in perioada 24 - 26 noiembrie 2010 la Sala Palatului din Bucuresti. Dupa cea de a 2- a editie cu success, cu 55 de expozanti (30% internationali), 470 de participanti la conferinte si 1350 vizitatori (8% international), anul acesta se asteapta la si mai multi expozanti. Producatori, planificatori, furnizori de energie, experti din cercetare si dezvoltare, asociatii si mass-media isi vor prezenta vizitatorilor intreaga gama de energii regenerabile si eficienta energetica. “in 2010 ne-am propus sa organizam conferinte mai specializate din domeniul energiei eoliene, biomasei, biogazului si hidroenergiei. Ne asteptam la autoritati publice nationale si internationale, persoane decisive, oameni de stiinta si companii care reprezinta trenduri, rezultate de cercetare, tehnologii si inovatii din domeniul lor.”, declara Avena Gall-Tamas, Managerul de Proiect. Se asteapta la impuls clar de piata din Romania care va cuprinde toata regiunea de sud-est a Europei. Tarile invecinate cum ar fi Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria si Moldova sunt deasemenea implicate in conceptul targului.

Pentru mai multe informatii, vizitati renexpo-bucuresti.ro


Comenteaza aici

 
12/07/2010 - Acest articol a fost citit de 2277 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 32 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Priza la vant
Puneti-va centrala si panouri solare pe banii...
Energy Series - Focus pe energie regenerabila
Panourile solare un risc?
Centralele termoelectrice din Romania sunt...
Stirile urmatoare
Energobit urca Romania in topul UE al...
Legea 220/2008 privind promovarea energiei...
Lectie de ecologie: De ce trebuie sa reciclam...
Elevate si Asociatia RoRec colecteaza baterii...
Energobit construieste doua parcuri eoliene in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric