Estimari: Crestere de peste 10% a pietei interne de scule electrice


ghidelectric.ro
Marti, 5 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Estimari: Crestere de peste 10% a pietei interne de scule electrice


In Romania, piata de scule electrice pare sa ca isi va continua trendul ascendent si in acest an. Potrivit managerilor companiilor din bransa, pentru anul 2012, se estimeaza o crestere de peste 10%.

scule electrice

Piata interna de scule electrice este intr-o continua ascensiune, in anul 2011 a avut loc o crestere de 10%-15% in domeniu, potrivit principalilor competitori specializati.

 

Cu toate acestea, nu se poate realiza o evaluare corecta si exact a sectorului deoarece, pe langa producatorii producatorii si distribuitorii ale caror rezultate pot fi monitorizate de institutii specializate, mai exista si marcile proprii ale retelelor de bricolaj si alte importuri ale unor produse neconforme care sunt incluse - legal sau nu - in circuitul economic intern.

 

Managerii companiilor din bransa au estimat pentru anul 2012 o crestere similara cu cea din 2011, cu toate ca anul a inceput dificil din cauza conditiilor climatice, iar sectorul de scule electrice s-a situat sub asteptari. Majoritatea firmelor din domeniu au ca principal obiectiv, in continuare, lansarea de produse noi.

 

Pe langa sectorul de scule electrice din Romania, mai exista si furnizori de unelte profesionale de mana – care impart o piata evaluata la 28,4 milioane de euro in 2011 si producatori si importatori de motounelte pentru gradinarit, sector estimat la circa 120 milioane de euro.

 

Conform reprezentantilor furnizorilor de scule electrice, ponderea vanzarilor realizate prin intermediul retelelor de bricolaj este in crestere, datorita majorarii volumului de lucrari de renovare realizate de mesteri sau de firme de mici dimensiuni, care prefera achizitia de unelte prin intermediul magazinelor de tip DIY. De asemenea, sunt preferate, in continuare, sculele electrice cu acumulator tip Li-ion, precum si produsele nou-incluse in ofertele companiilor, acestea avand o pondere de 35%-40% din livrarile totale de pe piata.

 
10/08/2012 - Acest articol a fost citit de 4439 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 160 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Constructii"
Stirile anterioare
PRISPA, prima casa solara 100% romaneasca
Producatorii de echipamente de constructii vor...
Piata europeana a utilajelor de constructii...
Vanzarile de ciment afectate de conditiile...
Conferinta dedicata evaluarii modului in care...
Stirile urmatoare
Mega-constructie in derulare: Turn de 35 de...
Vremea se raceste si o solutie pentru...
General electric va produce echipamente miniere
S-a inventat acoperisul care permite cladirilor...
Piata constructiilor ar putea redeveni...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric