General electric va produce echipamente miniere


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

General electric va produce echipamente miniere


General electric a anuntat recent ca doreste sa intre in industria miniera cu toate ca analistii sunt sceptici in privinta acestei industrii. Gigantii din industria miniera au fost surprinsi de acest anunt.

General electric

Investitorii au fost uimiti, deoarece anuntul a venit intr-un moment in care gigantii din industria miniera, precum Caterpillar (CAT) si BHP Billiton (BHP), abia rezista pe piata.

 

GE Minerit, cum va fi numit in viitor, este parte a GE Transport, care a generat anul trecut venituri de 2 miliarde de dolari. Este asteptat ca noua divizie sa faca 5 miliarde de dolari pana la sfarsitul anului 2016, prin achizitii strategice.

Ce au de spus altii despre asta

 

Ideea a fost prezentata acum doua saptamani la MINExpo. Aceasta a venit ca o surpriza pentru analistii din industrie care sunt destul de sceptici. CAT, considerat barometrul de exploatare la nivel mondial si in sectorul de constructii, a redus perspectivele sale EPS de la $ 15 - $ 20 la $ 12 - 18 dolari in 2015, avand in vedere incetinirea din mediul economic global.

Companii care produc echipamente miniere, precum CAT si Joy Global (JOY), sunt jucatori foarte importanti in industria miniera. Analistii sustin ca ciclul de exploatare este in prezent la apogeu, cu 136 de miliarde de dolari din bugetul de investitii din industrie. Este asteptat sa scada cu 14% pana in 2014.

 

 

Ce va face GE

Lorenzo Simonelli, CEO al GE Transport, nu este la fel de sceptic ca si altii. El recunoaste ca exista o volatilitate pe termen scurt, dar el considera ca, pe termen lung, industria miniera va ramane pentru totdeauna.

 

GE Minerit ofera deja sisteme de desalinizare a apei si motoare electrice companiilor miniere. GE planuieste sa dezvolte GE Minerit cu ajutorul unor achizitii tactice mici ale unor producatori minieri. A achizitionat deja Industrea Ltd si Fairchild International, pentru acest scop. Multi analisti considera ca stratragia GE de a achizitiona decat sa construiasca pe cont propriu, este o optiune mai buna. Cu toate acestea, sunt de parere ca GE ar trebui sa mearga pe achizitii mari, decat pe achizitii mici, daca vrea ca GE Minerit sa se dezvolte intr-un ritm rapid.

CEO-ul GE Minerit are un mod diferit de a vedea lucrurile, deoarece el crede ca achizitiile mici vor fi mai usor de asimilat in GE Minerit, decat achizitiile mari. Cu toate acestea, el sustine ca GE ia in considerare si achizitii mai mari, daca va fi necesar.

 
08/10/2012 - Acest articol a fost citit de 3068 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 33 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Constructii"
Stirile anterioare
Vremea se raceste si o solutie pentru...
Mega-constructie in derulare: Turn de 35 de...
Estimari: Crestere de peste 10% a pietei...
PRISPA, prima casa solara 100% romaneasca
Producatorii de echipamente de constructii vor...
Stirile urmatoare
S-a inventat acoperisul care permite cladirilor...
Piata constructiilor ar putea redeveni...
AAEC organizeaza un nou curs intensiv pentru...
APMCR implementeaza proiectul PinE in Romania
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric