S-a lansat cel mai mare catalog de produse electronice, din Romania


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

S-a lansat cel mai mare catalog de produse electronice, din Romania


Are peste 800 de pagini in care sunt prezentate mai mult de 15.000 de produse dedicate specialistilor electronicii si tehnicii.

catalog produse electronice

Zilele acestea a fost lansat cel mai mare catalog de produse electronice publicat vreodata in Romania. Acesta se numeste <Catalogul anual Conrad 2012 – 2013>, editat de compania German Electronics si reprezinta o premiera tiparita pe piata romaneasca. Are peste 800 de pagini in care sunt prezentate mai mult de 15.000 de produse dedicate specialistilor electronicii si tehnicii. Produsele Conrad sunt distribuite in Romania exclusiv prin German Electronics care in cei trei ani de prezenta a produselor pe piata locala a inregistrat o crestere notabila a vanzarilor, fiind produse de foarte buna calitate pentru care compania ofera si asistenta tehnica de specialitate.

 

 

 

 

 

Catalogul prezinta o selectie cuprinzatoare de articole grupate pe categorii, de la produse pentru casa, gradina, masina, timp liber, sanatate, pana la aparate de masura si componente electronice. De asemenea, pe mai multe pagini din catalog veti gasi sfaturi si informatii tehnice de mare ajutor in utilizarea produselor si nu numai.

 

 

 

 

 

Compania germana Conrad este intre cei mai mari retaileri europeni de produse electronice. Compania a fost fondata in Berlin în 1923, iar pe parcursul celor peste 85 de ani de productie, inovarea a fost mereu unul dintre obiectivele centrale ale firmei. Chiar ca azi brandul Conrad este cunoscut pentru milioane de europeni sinonim cu tehnica. Acum si in Romania, mai aproape de Dvs. prin catalogul nou lansat <Catalogul anual Conrad 2012 – 2013>.

 
12/09/2012 - Acest articol a fost citit de 2214 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 32 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Electronica"
Stirile anterioare
Un nou tip de anod, solutia catre o incarcare...
Materiale ce promit sa revolutioneze pe viitor...
Primele tesuturi umane cu senzori electronici...
Bateriile fier-aer pot fi o solutie mai ieftina...
Bateriile NanoTritium pot alimenta...
Stirile urmatoare
Sistemele de monitorizare si importanta lor
Microcircuite electronice implantate in...
LED-ul sarbatoreste a 50-a aniversare
Materialul compozit din nanotuburi din carbon...
Un nou software imbunatateste masurarea...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric