Piata globala pentru sistemele electronice de securitate poate ajunge la 62.5 miliarde dolari, pana in 2018


ghidelectric.ro
Joi, 8 Decembrie 2022
Ne gasiti si pe:            

Piata globala pentru sistemele electronice de securitate poate ajunge la 62.5 miliarde dolari, pana in 2018


Exista o ingrijorare crescanda cu privire la amenintarile la terorism, crime si dezastre naturale, cererea pentru sisteme electronice de securitate, CCTV/ Echipamente de supraveghere video este in crestere.

sisteme electronice de securitate

CCTV si supravegherea video, alarmele de incendiu sau sistemele electronice de securitate – care dintre aceste piete vor valora mai mult in 2018.

Alarme incendiu

 

Piata globala a alarmelor de incendiu este estimata sa ajunga la 4,4 miliarde de dolari pana in 2018, determinata in primul rand de necesitatea de a respecta reglementarile stricte de siguranta in constructii, dar si de cererea in crestere de la economiile in curs de dezvoltare din intreaga lume. Dezvoltarea continua a solutiilor eficiente si rentabile este, de asemenea, de bun augur pentru viitorul acestei piete.

 

Europa reprezinta cea mai mare piata la nivel mondial. Regiunea Asia-Pacific se prezinta ca o piata regionala cu cea mai rapida crestere a veniturilor din regiune, proiectata sa creasca la un CAGR de 6,9% in perioada analizata. Printre segmentele de produse, panourile de alarme de incendiu reprezinta segmentul cel mai mare de produse, in timp ce dispozitivele de alarme de incendiu sunt produsele cu cea mai rapida crestere.

 

Cei mai importanti jucatori din aceasta piata: Bosch Security Systems, Inc., Cooper Safety Inc., Fenwal Controls of Japan Ltd., Gentex Corporation, Hochiki Corporation, Hochiki America Corporation, Honeywell International Inc., Napco Security Technologies, Inc., Nittan Co. Ltd., Nohmi Bosai Ltd., Panasonic Electric Works Co., Ltd., Panasonic Eco-Solutions, Nordic AB, Siemens Building Technologies Group, Space Age Electronics, Inc., Tyco Fire & Security Inc., ADT Security Services, Plc., United Technologies Corporation si UTC Fire & Security.

Sisteme electronice de securitate

 

Piata globala a sistemelor electronice de securitate este proiectata sa ajunga la 62.5 miliarde dolari, pana in 2018. Sustinuta puternic de constructiile noi, tarile in curs de dezvoltare par sa aduca o crestere uriasa a pietei, contrabalansand cresterea relativ slaba in tarile dezvoltate, care continua sa fie impovarata cu conditii care ar putea sa persiste in viitorul apropiat, cum ar fi, accentuarea deficitelor fiscale, prabusirea cresterii PIB-ului, masurile de austeritate, cresterea impozitelor si recuperarea inceata a industriei de constructii. Recuperarea industriei de constructii in zona Euro este afectata in principal de problemele financiare ale Europei. In acest context, Asia-Pacific, Rusia si America Latina vor aduce cresteri in urmatorii ani incurajate de economiile infloritoare, cresterea investitiilor straine, aparitia de business-uri noi, dar si de sporirea ratei criminalitatii.

 

Schimbarea in preferintele fata de sistemele integrate electronice de acces control si sistemele avansate de retea este un alt trend de remarcat. Sistemele acces control, care ofera acces de la distanta prin intermediul browser-elor web sau al retelelor virtuale se pare ca au devenit foarte populare in randul intreprinderilor, in special al IMM-urilor. Tehnologiile biometrice cum ar fi solutiile de identificare a vocii sau a fetei, scannere ale irisului, sisteme de geometrie a mainii si scannere ale amprentelor ofera, de asemenea, perspective bune pentru piata sistemelor acces control.

 

CCTV/ Echipamente de supraveghere video

 

Motivata de dorinta tot mai mare de asigurare a securitatii si a sigurantei impotriva amenintarilor nejustificate, piata globala de CCTV/ Echipamente de supraveghere video se estimeaza ca va ajunge la 15 miliarde de dolari, pana in 2018.

 

Desi escaladarea preocuparilor de securitate a fost condusa in primul rand de CCTV/ Echipamentele de supraveghere video, rolul inovatiei in tehnologie a adus noi oportunitati pentru aceasta piata. Dezvoltarea tehnologiei a fost intotdeauna un factor cheie pentru piata sistemelor de securitate electronica, in special pentru CCTV/ Echipamentele de supraveghere video. CCTV/ Echipamentele de supraveghere video au cunoscut mai multe evolutii tehnologice in trecut, care au contribuit la evolutia de-a lungul ultimilor ani. Avand in vedere apetitul consumatorilor pentru tehnologia superioara, evolutiile tehnologice cum ar fi CCTV digital, supraveghere video bazata pe IP, camere wireless, abilitati integrate de depozitare, camere cu rezolutie superioara, camere cu infrarosu, capacitati sofisticate de prelucrare a imaginii, monitorizare de la distanta au fost primite bine in piata.

 

Aceste rapoarte au fost realizate de Global Information Inc, o companie care ofera servicii de informare si care are parteneriate cu peste 300 de companii de cercetare din intreaga lume.

 
13/11/2012 - Acest articol a fost citit de 2566 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 46 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Electronica"
Stirile anterioare
IBM aduce nanotuburile din carbon cu un pas mai...
Un nou software imbunatateste masurarea...
Materialul compozit din nanotuburi din carbon...
LED-ul sarbatoreste a 50-a aniversare
Microcircuite electronice implantate in...
Stirile urmatoare
Am putea sa ne incarcam telefoanele mobile prin...
Impulsuri laser care trec de la un izolator la...
Firele din metal lichid pot fi intinse fara sa...
Celula solara cu nanotuburi de carbon si...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric