Aplicatii pentru energie solara de la compania Caranda


ghidelectric.ro
Miercuri, 12 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Aplicatii pentru energie solara de la compania Caranda


Compania Caranda isi largeste oferta prin comercializarea de baterii solare, se arata intr-un comunicat remis miercuri (2 decembrie 2009) de catre firma romaneasca.

baterii solare Producatorul roman de acumulatori auto abordeaza de acum un alt segment de vanzari, si anume cel al bateriilor solare, scrie Financiarul.

Atrasa si de posibilitatea finantarii noii activitati din fonduri structurale, firma Caranda ofera o gama de 10 tipuri de baterii solare, cu capacitati intre 50 Ah si 260 Ah, cu o durata de viata de 8 ani, in regim tampon, afirma Aristide Caranda, director general si fondatorul firmei. Bateriile din seria BSB Solar se adreseaza atat firmelor, cat si persoanelor fizice, aplicatiile noului produs incluzand productia si stocarea de energie solara, sisteme fotovoltaice, sisteme de energie alternativa, utilitati electrice, echipamente exterioare de control, informeaza Financiarul.

Reamintim ca, in conformitate cu initiativa autoritatilor Uniunii Europene, denumita si “20/20/20”, pana in 2020 va trebui sa fie reduse emisiile de gaze cu efect de sera fata de anul 1990 (respectiv cu 14% fata de 2005) si ponderea de energie regenerabila din consumul total de energie va trebui sa fie de 20%. In aceste conditii, dupa o activitate de 18 ani pe piata bateriilor auto traditionale, firma inginerului Aristide Caranda, care are o capacitate de productie de 200.000 de baterii clasice pe an, face un pas necesar pe piata energiei regenerabile.


Sursa: Financiarul
 
03/12/2009 - Acest articol a fost citit de 2479 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 71 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
In Alba Iulia patru cladiri publice vor utiliza...
Prea multa energie verde ar putea da peste cap...
Lege neaplicabila pentru energii alternative
Candino Swiss Watch opteaza pentru energie solara
CIS solicita urgentarea aplicarii legii pentru...
Stirile urmatoare
Turbine eoliene in nordul Moldovei
Panouri solare pentru Primaria sectorului 2
Energie regenerabila de 100 de milioane de euro
In asteptarea de energie alternativa
Alba saraca in potential eolian si solar
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric